Ez az a nap! Stadion 2022

Dicsőítsünk együtt a Puskás Arénában!

Az Ez az a nap! mozgalom és rendezvénysorozat 20 évvel ezelőtt azzal a látással indult el útjára, hogy a jövőben egy nap, régiónk legnagyobb és legjelentősebb stadionjába – a Népstadionba – gyűjtse össze a magyarországi és az európai keresztényeket, kifejezve felekezeteken átívelő összetartozásunkat. Az elmúlt években rendezvényeinken több százezren vettek részt az egész Kárpát-medencéből, a színpadokon pedig több mint 30 nemzet képviseltette magát.

  • 00Nap
  • 00Óra
  • 00Perc
  • 00Másodperc

AKTUÁLIS

Várunk szeretettel a 2022-es Ez az a nap!-ra

A világjárvány jelenlegi alakulását figyelembe véve meg kellett hoznunk döntésünket, miszerint idén júliusra a Puskás Arénába tervezett hálaadó- és dicsőítő alkalmunkat 2022. július 23-ra helyeztük át.

Amikor egy évvel ezelőtt a halasztásról kellett döntenünk, bíztunk benne, hogy 2021 nyarára már teljesen megszűnik a veszélyhelyzet és újra minden a korábban megszokottak szerint fog működni. Sajnos ez nem így alakult, és bár talán most már tényleg közel van a járvány vége, a körülmények túl bizonytalanok ahhoz, hogy meg lehessen tartani a nemzetközi rendezvényt. Az Ez az a nap!-os alkalmak egyik sarkalatos pontja ugyanis az, hogy minden Isten iránt nyitott szívű testvérünket meghívjuk rá határainkon innen és túl. A jelenlegi helyzetben azonban nem tudjuk garantálni, hogy mindenki, aki szeretne, valóban részt is tudjon venni az eseményen. Nem szeretnénk, ha valaki lemaradna róla azért, mert még nem kapott oltást, vagy mert még nem nyitották meg az országának határait. Ezen kívül egy ilyen nagyszabású eseményt hosszú szervezési előkészületek vezetnek fel, melyeket a korlátozások miatt nem tudtunk időben elkezdeni.

A már megvásárolt jegyek továbbra is érvényesek maradnak ugyanazokkal a feltételekkel, ugyanarra a helyre.

Hisszük, hogy Isten akarata ennek az eseménynek a megvalósulása. Bízunk benne, hogy ő a legjobbat készíti elő, és jövőre még nagyobb lelkesedéssel és odaszánással dicsőíthetjük őt. Kérjük, továbbra is hordozzátok imában ezt a látást, és ha Isten is úgy akarja, találkozzunk 2022-ben!

Jelentkezés önkéntesnek

Ha szeretnél szolgálatoddal hozzájárulni a rendezvény sikeréhez, jelentkezz önkéntesnek.

Buszok és utazás

Ingyenes buszok igénylése csoportok számára és utazás-szervezés.

Média

Töltsd le a rendezvény meghívó videóit, plakátját, magazinunkat, elektronikus meghívó levelünket és jelöld a Facebook eseménynél hogy ott leszel.

Megvan már a helyed?

Ajándék
Jézus-Biblia

Egy különleges ajándékkal kedveskedünk mindenkinek, aki ellátogat a Puskás Arénába. Egy igazán egyedi Jézus-Bibliát fogunk kiosztani, amely kifejezetten erre az alkalomra készült.

A Biblia különlegessége, hogy Jézus szavai pirossal vannak kiemelve benne, valamint Louie Giglio magyarázó kommentárjai is olvashatók az egyes fejezetekhez kapcsolódóan. Hisszük, hogy nagy segítség lesz sokak számára annak a megértésében, hogy miként kapcsolódnak az Ó- és az Újszövetség könyvei egyetlen nagy történetként egymáshoz, miközben egységesen Isten Fiára, Jézusra, a mi Megváltónkra mutatnak. A kiadvány további különlegessége, hogy a Biblia könyvei előtt egy QR-kódot találsz; ezek egy-egy olyan online lejátszható dicsőítő ének linkjét tartalmazzák, mely üzenetében az adott könyv mondanivalójához kapcsolódik.

A Biblia a rendezvény végén kerül kiosztásra minden egyes vendégünk számára. Tudj meg többet a Jézus-Bibliáról itt.

Ők is ajánlják

Úgy gondolom, hogy akik ott lesznek, azok igazán megérezhetik Isten jelenlétét, mert Isten szeret azokkal az emberekkel lenni, akik imádják Őt. Azon a napon bátorítást fogunk kapni, s hiszem, hogy egy egész generáció fog motivációt nyerni arra, hogy kilépjen és szolgálja Istent. Arra számítok, hogy ennek a monumentális eseménynek az utóhangja sok évig fog tartani és nagyon sok ember életére lesz hatással. Bizakodom, hogy számos olyan ember lesz ott a Puskás Arénában, aki még sohasem volt templomban, de most egy-egy barát hívására eljön. Imádkozom, hogy a szívüket megérintse Isten és megváltozzon az életük. Inspiráló, prófétai és különleges nap lesz!
Noel Richards
zenész, dicsőítésvezető
Csodálatos, hogy ilyen hosszú ideje kitartatok e vízió mellett. Úgy gondolom, hogy a stadionban ennek az álomnak a megvalósulása igazán lelkesítő lesz. Ahogy épült és épült a stadion, úgy épült fel bennetek is ez a látás, s júliusban mindannyian ott lehetünk, hogy dicsérjük Jézus nevét és megvalljuk, hogy Ő úr a nemzetek felett. Hiszem, hogy Isten össze akar gyűjteni embereket, hogy együtt énekeljünk, dicsőítsük Őt, s egyszerűen csak jól érezzük magunkat egymás közösségében. Ahol egység van különböző nemzetek között, ott tudjuk igazán meglátni Isten dicsőségét. Ezért bízom abban, hogy a stadionban meglátjuk Isten jelenlétét!
Martin Smith
zenész, dicsőítésvezető
A magyar embereknek fel kell fedezniük Istent, és azt, hogy Istenben lehet ünnepelni. Erről szól az egyik régi énekem is: „Ünnepre hívtál össze, Jézus, szemléljük dicső arcodat, a mulandótól fordítsuk el szívünk, s az örökkévalóra tekintsünk.” Az Ez az a nap!-nak ez a nagy szerepe, hogy megmutatja: igen, lehet Istent ünnepelni! Amikor ott voltunk a Puskás Aréna nyitómeccsén az a vágy fogalmazódott meg bennem, hogy legalább ennyire, ilyen hangosan, ennyire szívből jövően kell majd Őt dicsőítenünk ezen a helyen. Hangosan és meggyőződéssel telve. Számomra ez a legnagyobb dolog: ünnepelni Istent, szabadságban lenni vele, őszintének lenni előtte. S ennek az őszinteségnek része, hogy tudok Isten előtt zokogva ott lenni, de táncolva, kezeket kitárva is.
Csiszér László
zenész, dicsőítésvezető
Azt várom, hogy ahogy eddig is, úgy Isten most is nagy bizonyságot fog tenni. Nem a méretektől függ ez persze, de azért mégiscsak egy európai szintű történet lesz. Sok dolog van, ami fizikailag nem látható, ezeket a Biblia vetésnek hívja. Sokszor elkövetjük a hibát, hogy elvetjük a magot, amire ráhull a föld, s úgy érezzük nem történt semmi. Dehogynem! Vetettünk! Valami történni fog. A vetés és aratás törvénye megmásíthatatlan, és az Ez az a nap! sok területen már az aratásban van. Ez sokak érdeklődését pro és kontra felkelti. Bízom benne, hogy a stadionos rendezvény után a folyton kritizálók elhallgatnak. Ha nem is fogadják el jónak azt, amit csinálunk, de legalább nem tesznek keresztbe.
Pintér Béla
zenész, dicsőítésvezető
Hogy mit várok ettől a „nagy” alkalomtól? Egységet, szeretetet, barátságot, Szentlélek-kiáradást, tüzet, megtéréseket, gyógyulásokat, szabadulásokat, tehát mindent, ami akkor szokott történni, amikor Isten országa valahol megjelenik. Számomra ez az egész egy hatalmas tanítás Istentől, hogy hogyan munkálkodik. Először elülteti a magot, gondozza, öntözgeti, aztán elvárja, hogy hitbeli cselekedeteket hajtsunk végre annak érdekében, hogy kifejezzük azt, hogy bízunk Benne. Aztán jön az, amit a magunk erejéből képtelenek lennénk megvalósítani. Az ország legnagyobb stadionjában dicsérhetjük a Teremtőt!
Prazsák László
zenész, dicsőítésvezető
Számomra azért nagyon értékesek ezek a kezdeményezések, mert roppant módon alkalmasak arra, hogy a fiatal generációt összefogják. Ha nincsenek ilyen rendezvények, ilyen közösségek, akkor nem tudjuk az ő nyelvükön megszólítani őket és túl könnyen kisiklik az életük. Ez egy nagyon fontos missziója az Ez az a nap!-nak: minél több fiatalhoz eljuttatni az örömhírt és Istenhez vezetni őket. A sátán borzasztó erővel munkálkodik a világban, ezért alaposan oda kell figyelni az ifjúságra. Hálás vagyok, hogy az Ez az a nap! a szívén viseli ezt az ügyet!
Mező Misi
zenész

Csodálatos, hogy ilyen hosszú ideje kitartatok e vízió mellett. Úgy gondolom, hogy a stadionban ennek az álomnak a megvalósulása igazán lelkesítő lesz. Ahogy épült és épült a stadion, úgy épült fel bennetek is ez a látás, s júliusban mindannyian ott lehetünk, hogy dicsérjük Jézus nevét és megvalljuk, hogy Ő úr a nemzetek felett. Hiszem, hogy Isten össze akar gyűjteni embereket, hogy együtt énekeljünk, dicsőítsük Őt, s egyszerűen csak jól érezzük magunkat egymás közösségében. Ahol egység van különböző nemzetek között, ott tudjuk igazán meglátni Isten dicsőségét. Ezért bízom abban, hogy a stadionban meglátjuk Isten jelenlétét!

Mike Stuart

Head of Sales , Intel

Gyakran feltett kérdések

Javasoljuk, hogy rendszeresen térj vissza erre a menüpontra, mert folyamatosan egészítjük ki a listát a felmerülő kérdésekkel és válaszokkal.

Minden korábban megvásárolt jegy változatlan feltételekkel, ugyanarra a helyre érvényes a rendezvény új időpontjára! A jegyek visszaváltására 2021. május 31-ig van lehetőség, ezt követően sajnos a korábban megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani.

A Puskás Arénában megrendezésre kerülő Ez az a nap! szervezése során igyekszünk meghívni azokat a hazai és külföldi előadókat, akik a keresztény zenei élet jelentős képviselői, valamint az elmúlt 20 évben meghatározó alakjai voltak rendezvényeinknek. Honlapunkon és közösségi média felületeinken folyamatosan közzétesszük a fellépők listáját!
Igen, gondoskodunk arról, hogy angolul nem tudó vendégeink is minden tartalmat értsenek, ill. megoldjuk, hogy külföldi vendégeink is követni tudják angolul a magyarul elhangzó üzeneteket.
Arra kell készülni, hogy egy kisebb városnyi ember érkezik a helyszínre ezen a napon. A környék le lesz zárva az autós forgalom elől. Javasoljuk az autóval érkezőknek, hogy távolabb parkoljanak le vagy a metró vonalán és gyalogosan vagy metróval közelítsék meg a Stadiont. Az általunk szervezett buszoknak parkolóhelyet biztosítunk, melynek helyéről értesítést kapnak majd a csoportok vezetői. Ezen kívül különvonatok indítása is tervben, melynek részleteiről később adunk hírt
Kapunyitás 12 órakor lesz, a program 14 órától 22 óráig tart.

Weboldalunkon keresztül, itt, vagy a tex.hu oldalán. A szektorok – biztonsági okokból – nem átjárhatók, ahova a megvásárolt jegy szól, ott kell tartózkodni a rendezvény teljes ideje alatt.

Palackos üdítőt, vizet nem lehet behozni. Ez sajnos nem rajtunk múlik, ebben nagyon szigorúak a ház szabályai. Büfé üzemel majd, ahol étel-ital kapható.
6 éves kortól kell jegy. Az ennél fiatalabb gyermeknek – amennyiben nem foglal külön ülőhelyet és ölben fog ülni – nem szükséges jegyet vásárolni.
Nem minden egyes fellépő készül külön zenekarral és önálló blokkal, hanem többen összeállnak majd egy zenekarba és így szolgálnak, valamint néhány előadó vendég énekesként jelenik majd meg egy-egy produkcióban.

Ha nem találtál választ a kérdésedre, akkor Kattints ide! és írj nekünk.